maanantai 29. lokakuuta 2012

Ulkoilemaan!


Tänään aamulla kuulin kuinka postiluukku kävi ja sinkouduin eteiseen suoraan sängystä hiukset sekaisin ja silmät ristissä. Näin saapumisilmoituksen ja ovisilmään kurkatessani näin postimiehen katoavan pian portaisiin. Nopeasti leväytin oven auki kaikessa kaameudessani ja huikkasin, että oliko paketti minulle. Olihan se. Zooplussasta tilatut viimeisetkin tarvikkeet tulivat. Postimies sai myös päivän naurut.

Tässä on nyt osa näistä. Ripottelen näitä blogiin pitkin matkaa, että on jotain kerrottavaa :D



Mutta siis tilauksessa tulivat valjaat sekä pieni kaulapanta, joka ei ollutkaan niin pieni. Vähän marttataitoja käyttämällä saan sen kuitenkin pennulle menemään, mutta valjaita me tullaan kuitenkin enemmän käyttämään. Paremmat pennun herkälle selälle ja mitä minä niitä tunnustelin niin ovat mukavan pehmeän oloiset, joustavat, mutta pitävät. Panta on taas myös hyvän laatuinen ja plussaa heijastuksesta, mikä meinasi minulle aiheuttaa päänvaivaa kuvatessa. Onneksi minulla on irtosalama, joka ei räpsähdä suoraan, vaan saan sen suunnattua kattoon. 

Näistä tilauksista valjaisiin olen ehdottomasti kaikkein mieltynein.



Sitten tuli myös ostettua loimi, joka pitää sadetta ja jonka sisällä on lämmin fleece. söpöt tassu heijastimet ovat tietty plussaa :3 vaikuttaa hyvältä, mutta voi olla alkuun aika reippaan kokoinen, mutta katsoo nyt. Sopivuudenhan näkee vasta kun Coco on suvainnut saapua paikalle. :D 

Minunkin talvivarustukseni paranivat tänään kun sain ihanan talvitakkini ompelijalta. Äitini löysi takin paikallisesta kierrätyskeskuksesta. Se on suomalaista työtä, täyttä puhdasta kotimaista villaa. Valmistusvuosi on kaukana menneisyydessä. Kunto käyttämätön ja ihana. Harmaavillakangas, korkea kaulus ja minä en riisu tätä ikinä! Vielä pitää ostaa sellaista kangas ainetta, jolla tuon saa käsiteltyä sadetta pitävämmäksi. Kaksinkertaisella villalla kun voi vähän kestää tuo kuivuminen.

Mutta tälläisillä vermeillä ollaan menossa talvea kohden. Kyllä se koirakin sieltä pian tulee... Toivonmukaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti