sunnuntai 11. marraskuuta 2012

isänpäivä

Coco nukkuu tällä hetkellä jalkojeni päällä. Se ei ole suostunut olemaan minusta erosta muutamaa minuuttia kauempaa. Eilen illalla kävin pikaisessa suihkussa ja oven takaa kuului suoraa huutoa. Yö meni kuitenkin odotettua paremmin. Vähän pikkuinen kitisi, mutta pääasiassa sen takia, etten päästänyt häntä sänkyyn. Kitinä vaikeni heti kun sai käden silittelemään itseään. Coco nukkui noin neljäntunnin pätkissä yön ja viideltä aamulla oli nukkumiset nukuttu. En ollut aivan kyllin vikkelä, joten aamupisut tulivat lattialle. Eiliset allergia oireet saattoivat johtua vielä heinänpölystä, mitä koira taitaa olla täynnä. Olen myös estänyt naaman nuolemisen, jotta eivät kaikkein herkimmät kohdat ole täynnä koiran kuolaa. 

"En minä millekkään lattialle pissinyt..."

pissa alustat eivät kiinnosta neitiä sitten yhtään. Hän kirmaa niiltä pois, noin metrin päähän ja kyykistyy siihen. Yleensä kaappaan koiran syliini ja sitten me kirmaamme portaita alas. Ehkä pentuhäkin jälkeen hän tajuaa asian jujun... Ainakin niin voi toivoa! 

Tänä aamulla harjoteltiin myös istumista ja menihän tuo pieni peppu maahan pian käskystäkin. Ei kielto on kuitenkin ihan tyhmä kun se kieltää villasukkien pureskelun ;D Sen siaan minun sylini on loistava paikka ja sinne pitää mönkiä koko ajan. Naaman nuoleskelua koetetaan, mutta kun sekin aina blokataan kädellä tai huovalla. On se vähän nyt rauhoittunut, onneksi sentään käsiä saa nuoleskella. Leikki näykkimistäkään ei ole vielä ollut kamalasti. 

Me lähdemme pian vanhempieni luokse. Taidan saada huudot kun hän ei pääsekään syliin vaan joutuu häkkiin. No... Ehkä minä kestän.

"Ehkä jos mä pureskelen tätä pyyhettä en joudu enää pyyhkimään tassujani..."


2 kommenttia:

  1. Voi että kun toinen on pieni ja söpö! Kirjoituksestasi muistuikin mieleen, että itsekin koin noita kutinoita pennun tultua taloon. Varsinkin naaman nuolentaa piti estää vaikka pieni vintiö kyllä yritti parhaansa. Virallisesti ei ole todettu mitään allergioita ja kroppa siedättyi todella nopeaa uuteen tulokkaaseen. :) En tiedä uskallanko päästää isäntää katsomaan näitä pentukuvia. ;)

    VastaaPoista
  2. Joo tuo on pieni maanvaiva välillä, mutta ei sitä mikään voita kun pienet tassut tömisee lattiaan kun se innolla tulee luokse. Naaman nuolemista Coco ei onneksi enää kamalasti yritä kun systemaattisesti aloin heti sitä estämään. Onneksi vauva ei ole myöskään kamala näykkimään.

    Sisäsiisteydessä vain tietty alusta käy pissimiselle tai muuten hän kastelee matot ;) Pitää mennä eläinkauppaan katsomaan, että minkäs merkkinen se oikein on.

    VastaaPoista