lauantai 10. marraskuuta 2012

Koira tuli asuntoon

Haimme tänään Cocon kotiin. Lähdimme aamulla yhdeksältä ja saavuimme määränpäähämme yhdeltä. Noin kolmentunnin ajomatka venyi talvirajoitusten. Matka oli pitkä ja uuvuttava, nyt en malta odottaa että saan nukkua.


Pieniä huolia aiheuttaa se, että sain koirasta hieman allegisia oireita, joten sängyssä nukkuminen ei tule kuuloonkaan. Kun Coco nuoli kasvojani, ne kutisevat, mutta koiraan varmasti siedättyy. Otin täksi illaksi allergialääkkeen, sillä pääni jo särkee en halua olla kamalan äreä. Yleensä koirat eivät aiheuta minulle pahaa allergiaa, lähinnä kutinaa nuoltuaan. Se on korkeintaan epämukavaa, mutta yleensä kun olen ollut kauan kohdistettuna allergeenille oireet katoavat.


Mutta Coco on nyt vieressäni nukkumassa. Kävimme äsken hieman ulkona ja tyttö osasi pissiä sinne. Pissa alustaa hän kuitenkin repii mielellään ja ensimäiset pissatkin tulivat lattialle.


Tyttö tuli tänne ja tutki heti paikat sekä alkoi leikkiä. Ei siinä kauaa mennytkään :D Pyramidia hän on tökkinyt, muttei vielä tajunnut ideaa ja namit tulevat sieltä taikaiskusta!


Mutta me rauhoitumme nyt ja koetamme mennä nukkumaan. Huomenna menemme vanhemilleni ja tervehtimään Daisya. :) Kerron enemmän hakemisesta ja muusta kunhan jaksan, mutta halusin tulla näyttämään kuvat tytöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti