maanantai 12. marraskuuta 2012

Liikaa energiaa


Huhhuh... On ollut melkoiset pari päivää. Eilen olimme tosiaan vanhempieni luona Cocon kanssa. Olemme puuhailleet kaiken näköistä. Lähinnä leikkineet ja jankanneet että matot EI ole ruokaa tai sähköjohdot... Lisäksi Cocon mielestä vain pentupakkauksessa saadut alustat kelpaavat pissaamiseen, maton lisäksi. Vahinkoja sattuu kuitenkin vähemmän kuin odotin. Kiitos sen, että ravaamme koko ajan pihalla. 


Tänään on Cocon kanssa opeteltu vähän yksin olemista. Se taitaa ollakin se vaikein asia meidän kohdalla. Huuto alkaa jo kun menen vessaan, joten voitte kuvitella miten se kantaa kun astun ulko-ovesta ulos. Nyt olen ollut vain muutamia minuutteja poissa, mutta huomenna menen jo sitten kauppaankin. Tämä taitaa myös olla naapurien vihaama kohta.... 


Tämä pieni otus on melko työläs, mutta äärettömän suloinen. Coco rakastaa minun jalkojeni päällä nukkumista, järsimistä, nukkumista minun päälläni ja yleisesikin sylissä on tosi kivaa. Lenkeillä hän tulee reippaasti luokse, jos ei ole mitään kamalan kiintoisaa. 


Tällä hetkellä Coco kuorsaa selkäni takana, kun teimme ensimäisen "pitkän" lenkkimme ja minä kehtasin juoksuttaa pallon perässä. Taitaa olla emän vikaa kun vanhemillani näki palloon niin sitä vietiin ;) Daisy lähinnä oli kauhuissaan tästä pienestä pallerosta, mutta niin kamalan huolissaan samalla. Kuvia tulee kun nappaan ne äidiltäni. 

Nyt minä nautin hetken rauhasta. :3

2 kommenttia:

  1. Kuinka tutustutitte Cocon ja Daisyn? :) Veittekö pennun suoraa sisään vai kuinka? Meillä oli aikoinaan kamalan jännää tutustuttaa Alma ja isännän perheen noutajasekoitus Eddie toisilleen. Hyvin se onneksi meni, mutta alkuvouhottamisen jälkeen Eppu alkoi pelkäämään Almaa. :D Vasta kun Alma kasvoi ja aikuistui, niin yhteinen sävel löytyi ja alettiin leikkimään ja vouhottamaan yhdessä. Toivottavasti saadaan pian taas tänne blogiin uusia kuvia Cocosta!

    VastaaPoista
  2. Me vietiin Coco sisään kevythäkissä ja annettiin moikata sen läpi ja suoraan vaan kimppuun, koska tiedettiin ettei Daisy rääpäleestä välitä. Siitä ei meidän mielestä kannattanut tehdä sirkusta vaan arkea heti.

    cocosta ja Daisystä on tulossa kuvia kunhan saan ne ladattua :) Huomenna varmaan. Nyt ollaan taisteltu yksin olon kanssa kun tämä tänäänkin ulvoi 50min suoraa huutoa. Onneksi alkaa jo rauhoittumaan.

    VastaaPoista